Vapaaviikko

Mo, se on Juuso kun tällä kertaa kirjoittelee. Tällä viikolla meillä ei tosiaan ole työharjoittelua ollut, joten olemme saaneet kuluttaa päivämme parhaaksi katsomallamme tavalla. Pitkän reissun tässä vaiheessa itse kaipasin muutaman päivän ihan vaan lepoakin. Alkuviikosta tosiaan kävimme tiede- ja teknologiamuseossa katselemassa kaikenlaisia mielenkiintoisia tiededemonstraatioita. Tämän lisäksi kävimme Aten kanssa jo aiemmin blogissa esitellyllä keskuskadulla kiertelemässä ja katselemassa ympäristöä sekä kauppojen tarjontaa. Kiinalaiseen ruokakulttuuriin pääsimme taas tutustumaan, kun menimme syömään ja saimme eteemme kuuman valurautaisen pannun, jossa ruoka oli, lihat ohuena siivuna raakana. Siinä sitten lusikalla siirtelimme lihoja kuumalla pannulla, kunnes lihat olivat kypsiä syötäväksi.

Tänään perjantaina kävimme läheisessä temppelissä. Vierailu oli todella mielenkiintoinen ja temppeli äärimmäisen kaunis, temppelissä vallitsi myös todella rauhallinen tunnelma. Monissa paikoissa valokuvaaminen oli kielletty, ymmärrettävää toki, onhan kyseessä paikallisille pyhä ympäristö. Temppelissä oli paljon kultaisia (tai ainakin kultaisen värisiä) patsaita ja värikkäitä kukkia. Ulkona temppelialueella oli suurehkoja aukioita sekä patsaita ja erinäisiä muita rakennelmia. Muutamia kuvia kuitenkin otin paikoista, joissa kuvaaminen oli sallittua.








Kuvissa siis temppelialuetta, ja kuten niistä näkyy, täällä on siis satanut ensilumi viime yönä ja tänään päivällä. Keli muistuttaa aika lailla kotoisaa suomalaista loskakeliä, mielenkiinnolla odotan, kauanko lumi pysyy maassa ja miten talvi tästä etenee.

Minun puolestani jätän tarinat tällä erää tähän, ensi viikolla jatkuu taas työharjoittelu uudella osastolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

CCU paketissa ja nyt alkoi loma

Autumn is here

Homma paketissa ja jälleen kotona