Lomaviikko

Moro lukijat

 Martika täällä kirjoittelee lomaviikon loppupuoliskosta. Suurin osa vapaa-ajasta tulee vietettyä leväten asuntolalla. Ollaankin usein oltu porukalla kahvittelemassa jonkun huoneessa, katsomassa elokuvaa tai viettämässä ”tyttöjen iltaa”.

Kuvassa näkyy meidän asuntola

 Asuntolan ikkunasta on hienot näköalat


”Tyttöjen ilta”. Ylävasemmalla mie, yläoikealla Juuso, keskellä Atte ja edessä Riikka

Torstaina kävimme ensimmäisen kerran elokuvissa. Katsoimme Jackie Chanin tähdittämää Foreigneria. Elokuva oli kuin olikin englanniksi, vaikka hieman pelkäsimme sen olevan dubattu. Elokuva oli myöskin 4D:nä, mikä oli monelle uusi kokemus. Penkit heiluivat ja tärisivät Jackie Chanin laittaessa pahiksia nippuun ja ajoittain sivusta puhalsi kylmää ilmaa efektinä. Tykkäsimme kaikki kovasti elokuvasta ja kyllä se on myönnettävä, että Jackie Chan on edelleen iskussa, vaikkei mikään nuori pojankloppi olekaan.
Perjantaina vietimme Juuson synttäreitä. Yllätimme Juuson aamulla herättämällä hänet kahvikupposella ja laulamalla. Päivällä nautimme täytekakkua ja kahvittelimme ja illalla menimme ulos.

Synttärisankari kahvikupposen ja lahjaksi saaneen vaaleanpunaisen hupparin kera

Paikalliset opiskelijathan eivät käy ulkona koskaan, vaan keskittyvät täysin opintoihin ja töihin. Olin onneksi tutustunut paikallisen sovelluksen Tantanin kautta suomalaiseen opiskelijaan, joka oli asunut täällä vuosia. Hän neuvoi meille minne mennä ja tuli myös moikkaamaan meitä paikanpäälle. Menimme ensimmäiseksi baarikadulle qiao nan jie, joka nimensä veroisesti oli katu täynnä erinäisiä baareja ja pubeja. Baarikadun oudoin kokemus taisi olla se kuin erään baarin omistajan tyttöystävä halusi meidät syömään kakkua heidän pöytään, koska hänellä oli synttärit. No siinä sitten kohteliaasti syötiin kakkua ja ihmeteltiin suomeksi, että onpa outoa. Illan päätteeksi suunnistimme vielä yökerhoon. Se vasta olikin kokemus. Teknomusiikki pauhasi todella kovaa, korvissa tinnitti koko yön sen jälkeen. Paikalliset tanssivat aivan innoissaan synkronoidusti pienissä ryhmissä.

 Kuva yökerho Boomboomroomin etuovesta

 Kuva yökerhon sisältä

 Maanantaina palaamme taas normaaliin arkeen ja työharjoittelu jatkuu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

CCU paketissa ja nyt alkoi loma

Autumn is here

Homma paketissa ja jälleen kotona