Parasta just nyt



Moro lukijat.

Tällä kertaa täällä kirjoittelee Martika. 
Viime viikko oli ehdottomasti harjoittelun kannalta mielenkiintoisin ja antoisin viikko. Kuten Juuso edellisessä kirjoituksessa kertoikin, olimme viime viikolla kuntoutusosastolla ja näimme ja koimme kaikenmoista. Itselle nämä kyseiset asiat olivat nimenomaan niitä syitä miksi halusin tulla Kiinaan vaihtoon. Viime viikon opittuihin asioihin lisäisin vielä moksibustion, minkä opimme perjantaina. Kyseessä on siis akupuntioon ja kuppaukseen yhdistetty pajun polttaminen iholla tai esimerkiksi neulan päällä. Kyseinen hoito ei ole kuulemma kovin yleinen Kiinassa, mutta sillä hoidetaan sairauksia ja vaivoja samalla metodilla kuin akunpuntiolla tai kuppauksella.



Riemulla ei ollut rajaa kun ihastuttava potilas tuli tervehtimään meitä.



Moksibustioon käytettävä paju tohtorin käsissä.

Lauantaina pääsimme paikallisen Kung Fu kerhon harjoituksiin. Saimme nähdä eri välineiden käyttöä ja toinen toistaan hienompia suorituksia. Kyllä siinä kankea suomalainen jäi suu auki katsomaan miten kukaan pääsee tuollaisiin asentontoihin. Saimme lopuksi kokeille itse miekalla kolmen perusliikkeen suorittamista. Osa meistä sai sen näyttämään melkein samalta kun ohjaaja ja osa taas ei. Itse kuuluin tähän jälkimmäiseen ryhmään. Meille opetettiin myös muutama liike Tai Chitä. Niihinkään liikkeisiin ei meistä kukaan taipunut sulokkaasti. Onneksi tähän ei saa videomateriaalia lisättyä.


Kung Fu poseeraus. Vasemmalta oikealle ohjaaja, Riikka, Juuso, mie ja Atte.

Kung Fu miekkailua.


Tänään kävimme Siberian Tiger Parkissa katsomassa hieman kisuja. Allekirjoittanut hullu kissanainen olisi mielellään pelastanut jokaisen kissaeläimen tarhasta ja vienyt kotiin jos se olisi mahdollista. Varsinkin kun ikävä omia karvavauvoja(kissoja) kohtaan kasvaa päivittäin. Olosuhteet eivät nimittäin olleet näillä yksilöillä ihanteelliset. Näimme kauniita tiikereitä, jaguaarin, puuman, leijonia ja liikerin(tiikerin ja leijonan sekoituksen) bussin kyydistä sekä kävellessä aidatulla alueella. Rahaa vastaan sai syöttää tiikereitä, joten emme voineet jättää kisuja ruuatta.


Tiikeri nappaamassa herkkulihapalaa. 



Valkoinen tiikeri ottamassa lepiä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

CCU paketissa ja nyt alkoi loma

Autumn is here

Homma paketissa ja jälleen kotona